Ontmoet de makers

Inspirerende foodverhalen

Wie zijn die mensen die met zoveel liefde, kennis en lef werken aan het nieuwe bourgondische Brabant? Ontmoet de makers en laat je door hen inspireren.

7 resultaten

Oscar de Vries

Oscar de Vries

Biologisch of vega? Tomaten uit Nederlandse kas of uit de Spaanse volle grond? Wat is er duurzamer?

Marieke Vanthoor

Marieke Vanthoor

Voedselbossen zijn goed voor de biodiversiteit, stimuleren een gezond bodemleven en leveren een breed scala op aan gewassen en smaken.

Bas van Wieringen

Bas van Wieringen Bas van Wieringen

PeelPioneers verwerkt sinaasappelschillen tot waardevolle ingrediƫnten voor de foodindustrie.

Boer Siebe

Boer Siebe Siebe in zijn kaaswinkel: Siebe's kaas

In het idyllische dorpje Erp woont Boer Siebe, een gepassioneerde boer die bekendstaat om zijn ambachtelijke kaas.

Do Bongers

Do Bongers

De Brabantse ondernemende Do Bongers weet alles over fermenteren en wil dat graag aan de wereld laten weten.

Joris van den Broek

Joris van den Broek Joris van den Broek oprichter van Untamed Kombucha

Met zijn bedrijf Untamed Kombucha zet Joris zich in voor een gezondere en duurzamere toekomst.

Scroll terug naar boven